Charlotte Sondag

Bewoner, Ondernemer, Professional
Wie is Charlotte?

Al jaren woon ik aan de rand van het bos, waar ik dagelijks van geniet. Heerlijk dwalen door de bossen en helemaal opgeladen thuis komen. Ik houd van buiten bewegen of dat nou harlopen/trailrunning, fietsen, wandelen en of zeilen is, het maakt niet uit. 

Mijn werk en hobbies

Wat een geluk dat ik buiten werk als buiten coach bij Flow in verbinding. Het werk gebied is het buitengebied van Amersfoort, zoals Den Treek. Waarbij ik mensen help die merken dat er iets knelt in hun energie, met het lezen en inzetten van hun persoonlijk dashboard, zodat hun energie weer gaat stromen.

Terwijl we samen buiten bewegen luisteren we naar wat je lichaam (jouw dashboard) te vertellen heeft. Grijze wollen sokken mogen thuisblijven. Vanuit een praktische inslag en een lach kijken we naar wat jij kunt doen, zodat jij weer geniet van de flow, dat gevoel van de optimale ervaring 'het opstoom zijn'. Plezier, lachen en natuur zijn kernwoorden in het geheel.


Laat jij je lichaam spreken? Ga gerust een keer mee!


 


 

Mijn omgeving

Als blije buiten beweger ben ik onzettend blij met de prachtige bossen voor de deur. Daar wandel, fiets en hardloop ik graag. Heerlijk genieten van Nimmerdor elke ochtend. Daarnaast vind je me geregeld in Den Treek en bij Birkhoven.

Mijn droom

Voor iedereen wens ik energie en plezier in alles wat ze doen. Voor mij heeft bijvoorbeeld het bos daar enorm bij geholpen. Mijn grote wens is bijdragen aan duurzaam samen leven: hoe ga je om met jezelf en met de ander, zodat alles wat je doet, doet vanuit heerlijke energie, met plezier en verbinding ervaart.

Mijn expertise

Mijn ervaring en kennis zit met name in het werken met groepen van allerlei leeftijden, ontwikkelen en geven van trainingen/worksops, coaching, hardlooptrainingen geven, duurzaam leven en hoe ga je duurzaam om met jezelf en met anderen.

Telefoonnummer
06-18780885