Project

Open werkplaats - Klussen & Koffie

Geplaatst op 20 december 2021, 13:46 uur
Illustration

Open Werkplaats bij Circulaire Stadswerkplaats Amersfoort

Kom jij straks bij ons op de koffie?
Vind je het leuk om buurtgenoten te ontmoeten en de handen uit de mouwen te steken? Wij zijn op zoek naar deelnemers voor onze wekelijkse open werkplaats, genaamd Klussen & Koffie. Dit gaan we doen in onze werkplaats in Huis Miereveld. Daar komen we samen en kiezen een mooi project uit om aan te werken.


Deelname is gratis, we gaan van start bij voldoende aanmeldingen!

Wat gaan we doen?
Onder onze begeleiding gaan jullie werken met professionele apparatuur en kleinschalige klusprojecten oppakken. Is de tuinbank van je buurvrouw stuk en zou ze erg geholpen zijn met een reparatie? Heeft de buurttuin vogelhuisjes nodig? Of je wilt graag je eigen stoel repareren. Projecten als deze pakken we met plezier op.


Deze bijeenkomsten gaan over het ontmoeten van andere mensen. En hoe leuk is het om dan samen vanuit een gedeelde interesse voor klussen/knutselen te werken? Ervaring is niet nodig.

We hopen jou vanaf februari 2022 te mogen ontvangen!Doelgroep
Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat Samen klussen en een praatje maken. Anderen leren kennen in een informele setting en wellicht een project oppakken waar je nooit aan toe kwam. Of iets doen wat je nog niet kon of durfde.
Documenten

Flyer van Koffie en klussen
Deel dit: