Vacature / hulpvraag

Gezocht naailesdocente voor de donderdag ochtend

geplaatst op 28 januari 2020, 10:38 uur, door ontmoetingscentrum Entree

Gezellig ontmoetingscentrum Entree in Randenbroek zoekt een nieuwe naailes docente (vrijwilliger)

Onze ervaren kracht gaat helaas een ochtend minder werken, dus onze donderdagochtend groep zit binnenkort zonder docent. Maar zij zouden zo graag verder gaan. Bent of kent u iemand, die het leuk zou vinden om zich op donderdagochtend bij ons vrijwilligersteam aan te sluiten? Entree biedt naailes, maar ook taallessen, huiswerkbegeleiding, sociaal informatiepunt en soms kooklessen. 48 vrijwilligers verzorgen de verschillende activiteiten.

Kunt u goed naaien en heeft u ervaring met lesgeven aan kleine groepen vrouwen? Onze cursisten kunnen uw advies en hulp goed gebruiken! Er is veel animo voor onze naailessen. U helpt bij het knippen van kleding met een patroon dat de cursiste zelf heeft meegebracht of dat in ons atelier aanwezig is. U adviseert bij het naaien van kleding voor volwassenen en kinderen en helpt bij het vermaken van kleding. Er zijn meestal zeven á acht cursisten op de les. Bij de naailes kunnen de vrouwen op een voordelige manier zelf kleding (leren) maken of vermaken en gordijnen maken e.d., wat hen veel voldoening geeft. Onze vaste vrijwillige docente wil graag een ochtend minder gaan werken, maar de cursisten willen natuurlijk heel graag door met de les!
 
Bij ons gezellige ontmoetingscentrum in de wijk Randenbroek komen wekelijks tientallen vrouwen en kinderen, voor lessen Nederlands, huiswerkbegeleiding, inloop en naailes. Meer informatie over Ontmoetingscentrum Entree? Neem een kijkje op www.entree.jouwweb.nl.
 
 
Gevraagde kennis en vaardigheden:
·         Zeer goed kunnen naaien.
 
·         Les en advies kunnen geven t.a.v. naaien.


·         Geduld hebben bij de uitleg.


·         Affiniteit met allochtone vrouwen.


Beschikbaarheid:
Donderdagochtend 

 

Wij horen graag van u!

ontmoetingscentrum Entree

Haydnstraat 26a, 3816 XH Amersfoort

033 7520045

stichtingontmoetingscentrum@gmail.com

www.entree.jouwweb.nl


 

ingangsdatum eind februari 2020
herhalend elke donderdag van 9.00 tot 12.00 uur, behalve in de schoolvakanties
beloning onze eeuwige dankbaarheid
Vraag gesteld door

ontmoetingscentrum Entree