Vacature/hulpvraag

Help jij een kind bij Entree een op een met het schoolwerk?

Illustration
Geplaatst op 29 oktober 2021, 15:44 uur

Wie helpt een kind bij Entree in Randenbroek met lezen, verhaaltjessommen, woordenschat en wereldorientatie? We zoeken een vrijwilliger vanaf een uur in de week!
 
Wat ga je doen?
Wie helpt een van onze bijna 80 aardige kinderen die kampen met een achterstand op het gebied van woordenschat en begrijpend lezen, maar ook redactiesommen?  We zoeken vrijwilligers vanaf een uur in de week! Vrijwilligers werken bij Entree individueel met een schoolkind. Veel kinderen zijn hier wel geboren, maar Nederlands is niet de spreektaal thuis. Sommige kinderen zijn later naar Nederland gekomen en moeten nog een inhaalslag maken. Bij Entree zijn lange wachtlijsten van kinderen die graag een extra steuntje in de rug krijgen. Kom jij ons team enthousiaste vrijwilligers versterken?
 
Deze leerlingen kunnen je hulp goed gebruiken om mee te kunnen komen met leeftijdsgenootjes op school. Ze missen een deel woordenschat en kennis van Nederland, om teksten in de klas goed te kunnen begrijpen. Met een uur per week kun je al een hoop betekenen en de kinderen op weg helpen.
 
Ben jij geduldig, heb je enige ervaring met hulp aan kinderen bij het schoolwerk? 
Vind je het leuk om deel uit te maken van een team van meer dan 80 vrijwilligers, die vanuit een klein buurthuis in de wijk Randenbroek tientallen volwassenen en 79 kinderen helpen met taal, huiswerk, e.d.?
Dan maken we graag kennis met je.
We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen, met de activiteiten die Ontmoetingscentrum Entree aanbiedt.

Kijk eens op de website, of mail of bel, dan kunnen we vrijblijvend kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

www.entree.jouwweb.nl Haydnstraat 26a, stichtingontmoetingscentrum@gmail.com 033 7520045

ingangsdatum per direct
herhalend elke week een uur
beloning een gezellige middag en veel dankbaarheid
1 reactie

Margriet coordinator Entree

jammer genoeg kon ik geen foto bijvoegen. Hier een sfeerbeeld van ons 20 jarig jubileum, in september van vorig jaar. Graag tot ziens bij Entree!
29-okt-2021 15:45
Wil je reageren? Meld je dan aan.