Vacature/hulpvraag

Help jij onze vrijwilligers beter lesgeven?

Geplaatst op 22 september 2023, 10:31 uur
Illustration

Kom jij ons gezellige activiteitencentrum versterken? Bij Entree geven 89 vrijwilligers o.a. Nederlandse les en huiswerkbegeleiding. Entree zoekt een duizendpoot met onderwijservaring, die regelmatig een ochtend of middag de lessen van de vrijwillige docenten in goede banen kan leiden. 
 
Wat ga je doen?
Bij Entree komen gemotiveerde mensen die hun taal willen verbeteren. Ook komen 90 kinderen die blij zijn met de hulp van hun eigen vrijwilliger, zodat zij het beter doen op school. Wij zoeken een ervaren docent voor een dagdeel per week, die mensen kan coachen in hoe ze goed en leuk les kunnen geven. Taalles is soms in een klein groepje, maar de kinderen (en veel volwassenen) krijgen een uur een op een begeleiding. Bij Entree werken 2 parttime coördinatoren die o.a. vrijwilligers begeleiden. Omdat Entree bijna 60 uur per week open is, zoeken wij extra helpende handen.
 
Achtergrondinformatie organisatie
Entree is een druk bezocht centrum in de wijk Randenbroek, waar mensen elkaar ontmoeten en deelnemen aan (les) activiteiten. Onze organisatie is er voor iedereen, maar er komen vooral volwassenen en kinderen met een migratieachtergrond. Meer informatie? www.entree.jouwweb.nl


Gevraagde kennis en vaardigheden:
Onderwijservaring cq -opleiding
Evt. ervaring met NT2
 
Beschikbaarheid
Liefst vanaf 4 uur per week, dagdelen in overleg

Organisatie
Entree Amersfoort
contactpersoon
Margriet coordinator Entree
Ingangsdatum
per direct
herhalend
elke week
Beloning
hele blije kinderen, vrijwilligers en bezoekers
Illustration
20 jarig jubileum Entree foto Fred Oosterhuis
Documenten
Deel dit: