Wat kun je doen op deze site?

Op de wijkwebsite Amersfoort Zuid kun je informatie delen met andere mensen die wonen of werken in het zuiden van de stad, of die daar een andere band mee hebben.
Er is geen redactie die inhoud goedkeurt, de gebruikers bepalen de inhoud van de site. Het is fijn als je zelf oude info weghaalt, of een einddatum instelt.
De site wordt technisch beheerd door de werkgroep wijkwebsite van de stichting Bewonersinitiatieven Amersfoort Zuid.

Een account aanmaken

Iedereen heeft toegang tot de site, maar je hebt een account nodig om informatie te kunnen plaatsen en om te kunnen reageren op de informatie van iemand anders. Een account aanmaken is heel simpel. Je hebt alleen een emailadres nodig en een profielfoto. Anonieme accounts zijn niet mogelijk. We vragen je daarom om een persoonlijke foto te plaatsen. Maak hier een account aan

Nieuwsbrief

Bij het maken van je account kun je aangeven of je een wekelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen. De nieuwsbrief wordt automatisch gevuld met de berichten die de afgelopen week op Amersfoort Zuid zijn geplaatst. Ook worden de activiteiten opgenomen die de komende 10 dagen zullen plaatsvinden. In je eigen account kun je aangeven of je een nieuwsbrief wilt ontvangen.

Veel plezier!

P.S. als je vragen, tips of opmerkingen hebt, of om een andere reden in contact wil komen met de mensen achter deze site, dan kun je ons hier een bericht sturen.