Wens

GEREALISEERD weggeefkast of weggeefwinkel in het Leusderkwartier

Lokale economie > Deeleconomie
Geplaatst op 28 juli 2016, 23:49 uur
Mijn wens, een weggeefkast in Amersfoort Zuid, is vervuld door Wijkhuis De Driehoek! Tof zeg. Ik ga er binnenkort eens heen met wat spullen. Je vindt de Driehoek op de Woestijgerweg en op deze site bij de organisaties.

Ik heb regelmatig spullen die ik niet meer gebruik maar te goed zijn om weg te gooien, bovendien heeft iemand anders er misschien nog iets aan. Denk aan mooie kralen van een gebroken ketting, plantenpotten, een bakblik, een regenponcho, schilderijtjes, kinderfietsbel enz.
De weggeefwinkel is te ver weg, en de Kringloopwinkel wil het vaak niet hebben.
Daarom lijkt het me mooi als we in de wijk een plek kunnen maken waar we dit soort spulletjes een tweede leven kunnen geven. Ergens een leegstaande ruimte (maar dat vergt wel weer beheer) of een speciaal gemaakte kast waar je zo bij kunt om dingen in te zetten of mee te nemen.
Wie deelt deze wens en wil meedenken?
Mensen die deze wens delen: 8
Ik deel deze wens Ik wil helpen Ik wil trekker zijn
Deel dit:
3 reacties

Annemarie de Bruijn

wo 7 december 2016 16:12
hoe staat het hiermee? gaat de trekker dit trekken, of gaan we er met z'n allen aan trekken?

Lucie Neven

zo 7 januari 2018 21:00
Goed plan

Margriet coordinator Entree

vr 29 oktober 2021 15:54
hallo Annemarie, ik heb een vraag van een andere orde: ik zie dat jij ook geen foto hebt geplaatst bij je bericht. ik probeer van alles om een foto bij mijn oproep te plaatsen, maar het lukt niet. is er een storing? weet jij raad? alvast bedankt, groetjes Margriet (ontmoetingscentrum Entree)