Wens

Vacature vrijwillige Naailesdocent

Woon- en leefomgeving > Ontmoeting
Geplaatst op 19 november 2019, 10:34 uur

Bij Entree staat gezelligheid, ontmoeting, activiteiten als naailes en het leren van de Nederlandse taal voorop. Helaas, onze vrijwillige naailesdocente gaat een ochtend minder werken, maar wij zouden graag door willen met de naailes! Dus zoeken wij een opvolger voor haar. Heeft u ervaring met naailes geven aan een kleine groep vrouwen en heeft u tijd op donderdagmorgen? Dan maken wij graag kennis met u!

Kunt u bijzonder goed naaien en heeft u ervaring met lesgeven aan groepjes vrouwen? Onze cursisten kunnen uw advies en hulp goed gebruiken! Er is veel animo voor onze naailessen. U helpt bij het knippen van kleding met een patroon dat de cursiste zelf heeft meegebracht of dat in ons atelier aanwezig is. U adviseert bij het naaien van kleding voor volwassenen en kinderen en helpt bij het vermaken van kleding. Er zijn meestal zeven á acht cursisten op de les. Bij de naailes kunnen de vrouwen op een voordelige manier zelf kleding (leren) maken of vermaken en gordijnen maken e.d., wat hen veel voldoening geeft. Onze vaste vrijwillige docente wil graag een ochtend minder gaan werken, maar de cursisten willen natuurlijk heel graag door met de les!

 
Bij ons gezellige ontmoetingscentrum in de wijk Randenbroek komen wekelijks tientallen vrouwen en kinderen, voor lessen Nederlands, huiswerkbegeleiding, inloop, sociaal informatiepunt en naailes. 

Gevraagde kennis en vaardigheden:

 • Zeer goed kunnen naaien.

• Les en advies kunnen geven t.a.v. naaien.

• Geduld hebben bij de uitleg.

• Affiniteit met allochtone vrouwen.

 

Beschikbaarheid:

Donderdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur

 

Heeft u interesse, of ent u iemand die dit leuk zou kunnen vinden? Dan horen we graag van u.

Meer informatie vindt u op onze website

www.entree.jouwweb.nl

stichtingontmoetingscentrum@gmail.com

033 752 0045

Ontmoetingscentrum Entree

Haydnstraat 26a

3816XH Amersfoort

 

 

Illustration
 
Mensen die deze wens delen: 1
Ik deel deze wens Ik wil helpen Ik wil trekker zijn
Deel dit:
Personen die deze wens delen: 1