Wens

Wij wensen veel enthousiaste huiswerkbegeleiders voor onze 80 kinderen!

Zorg en welzijn > Zorg en welzijn
Illustration
Geplaatst op 26 oktober 2021, 18:26 uur

Wie helpt een kind met lezen, verhaaltjessommen, woordenschat en wereldorientatie? We zoeken vrijwilligers voor individuele begeleiding vanaf een uur in de week!

De kinderen die bij ontmoetingscentrum Entree komen voor individuele begeleiding, kampen met een achterstand op het gebied van woordenschat en begrijpend lezen, maar ook redactiesommen. We zoeken vrijwilligers vanaf een uur in de week, maar langer mag natuurlijk ook! Vrijwilligers werken bij Entree een op een met een schoolkind. Veel kinderen zijn hier wel geboren, maar Nederlands is niet hun moedertaal. Sommige kinderen zijn later naar Nederland gekomen en moeten nog een inhaalslag maken. Bij Entree zijn lange wachtlijsten van kinderen die graag een extra steuntje in de rug krijgen. Kom jij ons team enthousiaste vrijwilligers versterken?
 
Deze leerlingen kunnen goed hulp gebruiken om goed op school mee te komen met hun leeftijdsgenootjes. Ze missen een deel woordenschat en kennis van Nederland, om teksten in de klas goed te kunnen begrijpen. Met een uur per week kun je al een hoop betekenen en de kinderen op weg helpen.
 
Ben jij geduldig, heb je enige ervaring met hulp aan kinderen bij het schoolwerk? 
Vind je het leuk om deel uit te maken van een team van 80+ vrijwilligers, die vanuit een klein buurthuis in de wijk Randenbroek tientallen volwassenen en 79 kinderen helpen met taal, huiswerk, e.d.?
Dan maken we graag kennis met je.
We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen, met de activiteiten die Ontmoetingscentrum Entree aanbiedt.

Kijk eens op de website, of mail of bel, dan kunnen we vrijblijvend kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Haydnstraat 26a, 033 7520045, stichtingontmoetingscentrum@gmail.com, www.entree.jouwweb.nl

Mensen die deze wens delen: 1
Ik deel deze wens Ik wil helpen Ik wil trekker zijn
Deel dit:
Personen die deze wens delen: 1