Aanbod

Buitencoaching om ontspannen en energiek thuis te werken

Coaching, Yoga/meditatie/mindfullness, Coaching (persoonlijke ontwikkeling)
leeftijd vanaf 18 jaar

Ook last van de thuiswerk blues? En wil jij energiek en ontspannen thuiswerken?

Dat thuiswerken heb je wel gezien. Je gaat maar door, zonder echt tussendoor te kunnen ontspannen. En trouwens die pauze…tja je hebt nog niet zoveel gedaan, dus die korten we wel in. Zaken die voorheen nauwelijks energie kostten, trekken je nu leeg. Het vasthouden van de energie en concentratie wordt steeds moeilijker.  

Wil jij ook een andere beat dan die corona blues? Je gedurende jouw werkdag vitaler en productiever voelen? Het gevoel hebben dat je om 17:00 uur nog energiek en ontspannen bent?

Zet in op energiek en ontspannen thuiswerken.

Maak gebruik van mijn ervaring in het thuiswerken onder niet zelfgekozen omstandigheden. In de afgelopen jaren heb ik via de harde weg met veel frustratie en pijn geleerd hoe ik energiek en ontspannen kan thuiswerken. Jij kan juist gebruik maken van mijn ervaringen en handvatten. Dus zet in op energiek en ontspannen thuiswerken. 
In een korte tijd help ik  je om meer energie en ontspanning in jouw werkdag te krijgen.

Dus zet een stap om je heerlijk te voelen aan het eind van je dag! 

Wat krijg je daarvoor? Twee tips gelijk bij aanmelden, een kwartier telefonisch kennismaken en een uur buiten coaching en na twee weken een korte check hoe het gaat. Alles voorzien van praktische tips, die jij gelijk kan inzetten!

Hoe, wat en waar? Buitencoachsessie in het buitengebied van Amersfoort, voor mensen uit Amersfoort Zuid voor 65 euro.

Illustration
 
Illustration