Bericht

Werkgroep Buurtbudget zoekt uitbreiding

Geplaatst op 31 mei 2018, 17:43 uur

Jaarlijks krijgen de wijken van Amersfoort Zuid van de gemeente een bedrag dat verdeeld mag worden over bewonersactiviteiten. De werkgroep Buurtbudget bereidt periodiek (in ieder geval minimaal 1 keer per jaar in de maand maart) een voorstel voor het bestuur van de Stichting Bewonersinitiatieven Amersfoort Zuid hoe dat budget verdeeld zou kunnen worden over de verschillende aanvragen.

De werkgroep beperkt zich nu voornamelijk tot het beoordelen van de ontvangen aanvragen, maar zou ook graag meer advies willen geven omtrent mogelijke aaanvragen.

Ben je woonachtig in de wijken Berg (Noord of Zuid), Bosgebied, Leusderkwartier, Vermeerkwartier (inclusief Doorestein) en wil je meehelpen te bepalen op welke wijze de wijk verbetert kan worden door middel het beoordelen van aanvragen van bewoners, meld je dan aan via het emailadres buurtbudget@amersfoortzuid.nl.

Wil je eerst meer weten, kom dan komende zaterdag tussen 11:00 uur en 15:30 uur langs bij onze stand op het wijkfeest in het Juliana van Stolbergpark.

Deel dit: