Bericht

Buurtbudget: Herinnering insturen betaalverzoek

Geplaatst op 8 november 2018, 18:25 uur

Voor iedereen die buurtbudget toegekend heeft gekregen, maar nog rekeningen heeft liggen waarvoor nog geen betaalverzoek is ingediend, doe dit voor 1 december 2018. Van 13 buurtbudget activiteiten en 10 straatfeesten is er nog helemaal geen betaalverzoek ontvangen! Voor enkele buurtbudget activiteiten staat nog een deel van het toegekende bedrag open.

Het kan zijn dat u de rekeningen van uw evenement pas na 1 december krijgt, laat het ons dan even weten. Geef in uw reactie dan aan wanneer u verwacht het betaalverzoek te kunnen doen. Ook als u onverhoopts het toegekende budget niet heeft kunnen gebruiken, laat het ons dan weten. Mochten we niets horen, dan vervalt de toekenning per 1 december aanstaande.

Reactie kan het eenvoudigst door de reageren op de toekenningsmail die u van ons heeft ontvangen. Heeft u die mail niet meer reageer dan richting ons mailadres buurtbudgetamersfoortzuid@gmail.com. Vermeld in dit laatste geval wel duidelijk om welke aanvraag het gaat.

Betaalverzoeken kunnen, naast via mail, ook via de post gestuurd worden naar

Buurtbudget

Einsteinstraat 10 C

3817 JS Amersfoort.

Betaalverzoeken kunnen natuurlijk ook direct op dit adres in de brievenbus worden gedaan. De Einsteinstraat is in het Leusderkwartier naast de Fonteinkerk.

Deel dit: