Organisatie

Eet Echt Eten, voedings- en leefstijlcoaching

Onderneming

Je hebt alles al geprobeerd, je eet voor je gevoel bijna niks, en toch lukt het maar niet om af te vallen.
Alle eiwitshakes die je kent heb je getest en je hebt het punten tellen bij weightwatchers onder de knie. Afvallen ging best goed en ook snel, maar de kilo’s zitten er allang weer bij. Helaas met rente. Ondanks dat je best gezond leeft en ook nog af en toe sport, lukt het maar niet om een stabiel gewicht te krijgen én te houden.


Je bent het niet, maar je lijkt wel zwanger! Elke dag weer dat opgeblazen gevoel, vooral vlak na het (avond)eten. Het rommelt voortdurend in je buik. Verstopping, diarree, een onregelmatig ontlastingspatroon en buikpijn verstoren je dagelijks leven. Zelfs je sociale contacten lijden er onder.
Sinds je in de overgang bent wordt je leven beheerst door nachtelijke opvliegers, wisselende stemmingen en andere 40+ vrouwen ongemakken. Gewrichtspijnen, hartkloppingen en depressieve gevoelens, ze houden je voortdurend uit je slaap. Je denkt dat het nou eenmaal bij deze levensfase hoort en sleept jezelf met pijnstillers en medicatie de dagen door. Dat moet anders.


Je bent al moe als je opstaat… Het liefst blijf je nog even liggen na zo’n gebroken nacht. Je hebt een paar uur nodig om op gang te komen. Zonder koffie en andere pepmiddelen kom je de dag niet door. Zo kan en wil je het niet langer.


Grote kans dat jouw eet- en leefpatroon uit balans is
Met Echt Eten geef je jouw lijf de bouwstoffen die het hard nodig heeft! Je krijgt veel meer voedingstoffen binnen dan je gewend was. Waarschijnlijk gaat het niet helemaal goed in je buik, anders had je niet zoveel klachten. In je darmen worden belangrijke voedingsstoffen, vitaminen en mineralen, opgenomen en verlaten afvalstoffen jou via je dikke darm. Als dat allemaal op rolletjes loopt ben je meestal gezond, heb je een gewicht dat helemaal bij je past en spring je elke dag vol energie en enthousiast je bed uit. Met Echt Eten gaat het vaak al snel beter met je darmen. Dat is nog maar het begin! Wil jij meer energie om lekker te kunnen doen waarvan je droomt, neem dan contact op voor een intake-gesprek. Meer energie en een betere gezondheid bestaat ook voor jou! Ik help je graag op weg.


www.eet-echt-eten.nl

Illustration
 
Deel dit: