Project   

Lopen op Maandag

V
geplaatst op 30 mei 19, 15:54 uur

Marcelle van der Veen (Arboverpleegkundige en trainer Bewust Hardlopen) en Hilda Mossink ( Leefstijlcoach bij Eet Echt Eten) bieden het laagdrempelige leefstijlprogramma Lopen op Maandag. Elke maandagochtend een wandeling in Den Treek, met eenvoudige oefeningen. Aanvullend elk kwartaal een Klompenpadroute en een Inspiratielunch. Tijdens de wandeling kunnen deelnemers hun gezondheidsvragen stellen aan een van ons.

Toelichting:

Ons doel is om ruimte te bieden aan ontmoeting en al wandelend delen van thema's die te maken hebben met gezond ouder worden. Wat kun je zelf doen op gebied van beweging, een ontspannen mindset en gezonde voeding om zo lang mogelijk vitaal te blijven. En wat kun je doen om zo lang mogelijk zonder medicatie te kunnen. Paprika in plaats van pillen. Het houdt je veel langer vitaal en je blijft zelf de regisseur van je gezondheid. Je kunt zelf veel meer doen dan je vaak denkt.

 

Gewenst resultaat We hopen mensen te inspireren om ook buiten de wandelgroep elkaar op te zoeken, samen wandelen. Samen recepten delen en hopelijk in de toekomst kleine kook- en eetgroepjes vormen. Zo voorkomen we sociaal isolement, stimuleren we ontmoeting. Gezond leven is veel makkelijker als je het samen doet, en ook nog eens veel leuker.
1 project-update

Hilda Mossink

Project volgens planning

Lopen op Maandag loopt lekker;-) Elke maandagochtend om 8.30 uur, weer of geen weer gaat een groep 50+ers op pad Den Treek in. Het is wel vroeg, zeker in de winter als het nog bijna donker is. Maar... je krijgt alleen maar spijt van niet-gaan. De groep bestaat inmiddels uit 20 leden en er zijn nog r Lees meer
15-feb-2020 18:22